TOIMITUSEHDOT

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tilausten minimikoko 20 henkilöä. Tarkennetut tilauksen tiedot 7 arkipäivää ennen toimitusta:
– henkilömäärä (aikuiset, lapset 0-4v ja lapset 5-10v)
– aikataulu
– mahdolliset erikoisruokavaliot
– laskutustiedot
– muut toiveet (esim. tilan koristelu, kattaus)

Tuotteet toimitetaan tarjoiluastioissa / vadeilla ja kuumat tuotteet pakataan kuumakuljetuslaatikoihin. Tarvittavat ottimet sisältyvät toimitukseen.
Hinnat sisältävät kuljetuksen juhlapaikalle 15 km säteellä Oulun alueella ja likaisten astioiden noudon juhlan jälkeen sovittuna ajankohtana. Pidemmän matkan kuljetukset lisäveloituksesta. Ruokien esille laitosta sovitaan erikseen.
Huomattavat viimehetken muutokset (alle 7 vrk) huomioidaan tapauskohtaisesti.
Kertakäyttöastiat 1,00€/ hlö.
Vuokraamme astioita ja pöytäliinoja. Kysy lisää!

Lasten aterioiden hinnoittelu
Alle 4 vuotiaat veloituksetta
4-10 vuotiaat 50% menun hinnasta

Erikoisruokavaliot
Huomioithan mahdolliset erikoisruokavaliot. Kaikki tuotteemme ovat yleensä laktoosittomia, ellei menussa toisin mainita. Erikoisruokavalioista laktoositon valmistetaan veloituksetta, muista lisäveloitus +4,00€ / hlö.

LASKUTUS- JA MAKSUEHDOT

Käytössämme on sähköinen laskutus. Laskutusta varten tarvitsemme:
– laskutus/ postiosoitteen
– yrityksiltä y-tunnus
– mahdollinen viitetieto
– sähköisen laskun operaattori ja OVT-tunnus TAI sähköpostiosoite

Halutessaan tilauksen voi maksaa myös Aaltoravintolan lounasravintoloiden toimipisteisiin.
Laskutusperusteena käytämme tarkennettuja tilauksen tietoja (kts toimitusehdot). Laskutamme tilaukset tilaisuuden jälkeen. Laskutuslisä 7,00 €. Varaamme itsellemme oikeuden käyttää myös ennakkolaskutusta, jos tilaisuuden arvo sitä edellyttää (hääjuhlat, ohjelmapalvelut, suuremmat tapahtumat/tilaisuudet). Maksuaika 14 vrk.
Mikäli varaajasta johtuen olemme saaneet puutteelliset laskutusohjeet ja korjaamme laskua, veloitamme korjauslaskusta 7,00 €/lasku.

VARAUKSEN PERUUNTUMINEN

Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 30 vrk ennen tilaisuutta. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitamme 50% varauksen arvosta. Mahdollista varausmaksua ei palauteta.
Valtioneuvoston tai Aluehallintoviraston ohjeistukseen perustuva peruutus (esim.korona) ei aiheuta kustannuksia tilaajalle missään tapauksessa.
Aaltocatering voi peruuttaa tilauksen, mikäli kyseessä on yrityksestä johtumaton ylivoimainen este. Tai jos sovittua ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

SUNNUNTAIT JA JUHLAPYHÄT

Catering-palvelumme voi hoitaa tilaisuuksia myös sunnuntaisin ja juhlapyhinä erikseen sovittaessa. Hinnoittelussa huomioimme pyhätyölisän.