Lämpimästi tervetuloa Aaltocatering Aapistielle!

Tarjoilemme herkullista ja monipuolista lounasta arkisin klo 10.30-13.30.

Lounasbuffetistamme löydät jokaisena arkipäivänä useamman lämminruokavaihtoehdon, joka sisältää aina myös proteiinipitoista kasvisruokaa. Lisäksi pääset nauttimaan runsaasta salaattipöydästä, vasta paistetusta leivästä sekä esimerkiksi päivittäin vaihtuvasta makuvedestä.
Näet viikon ruokalistamme alta!

MEILTÄ VOIT OSTAA LOUNASTA MYÖS KOTIPAKETTIIN!
Koko lounaan ajan hintaan 15,50€ / kg
ja hävikin vähentämiseksi viimeisen vartin (klo 13.15-13.30)
hintaan 8,00€ / kg.

Welcome to our restaurant Aalto catering Aapistie!
The lunch is served from monday to friday 10.30-13.30.
We offer you varied, fresh and home made lunch,
which includes a vegetarian option every day.
You can buy a take away food 15,50€ / kg
and for reducing food waste last 15 minutes (13.15-13.30) 8,00€ / kg.

Tarvitsetko tarjoiluja tilaisuuteesi? Tutustu myös cateringpalveluihimme! Check our catering services also!
Kokous- ja tilaustarjoilut / Meetings Menut / Menus

Yhteystiedot:
myynti.aapistie@aaltocatering.fi
040 5258846

Ravintola sijaitsee Kastellin tutkimuskeskuksen talossa Oulussa,
osoitteessa Aapistie 1.

Buffet 10,50€ / Salaatti-ja keitto 7,90€

26.10.2020 – 30.10.2020

Maanantai

Risotto frutti di mare L, G
Juustokuorrutettuja makkarapihvejä L, G
Seitan kebabia tomaattikastikkeessa VEG
Kurpitsakeittoa L, G

Tiistai

Viipaloitua possun ulkofilettä sinappikastikkeessa L, G
Maalaiskananleikkeitä L
Kreikkalaista papupaistosta VEG, G
Makkarakeittoa M, G

Keskiviikko

Smetanaista aurajuustolohta L, G
Kaalikääryleitä M, G
Kasvispihvejä L
Bataatti-chilikeittoa L, G

Torstai

Paistettua puna-ahventa L, G
Lapinukonpaistia L, G
Härkiswokkia VEG, G
Hernekeittoa M, G

Perjantai

Lasagnea L
Valkosipuli-kookos kanaa L, G
Kasvislasagnea L
Lohikeittoa L, G

Buffet 10,50€ / Salad- and soup 7,90€

26.10.2020 – 30.10.2020

Monday

Risotto frutti di mare L, G
Sausage steaks with cheese topping L, G
Seitan kebab with tomato sauce VEG
Creamy pumpkin soup L, G

Tuesday

Pork sirloin with mustard sauce L, G
Chicken schnitzel L
bean stew made in greek style VEG, G
Sausage soup M, G

Wednesday

Salmon with blue cheese and sour cream L, G
Cabbage rolls M, G
Vegetable steaks L
Sweet potato- chili soup L, G

Thursday

Fried red-perch L, G
Beef stew made in lapland style L, G
Broad bean wok VEG, G
Pea soup M, G

Friday

Lasagne L
Chicken with garlic and coconut sauce L, G
Vegetable lasagne L
Salmon soup L, G