Varjakan Kartano on tilausravintola, joka sijaitsee merenrannalla, aivan Oulun vieressä – Oulunsalon Varjakassa. Historialliset puitteet ja rauhallinen ympäristö tarjoavat loistavan ympäristön perhejuhlien, häiden, yritysten virkistyspäivien ja kokousten järjestämiseen.


Varjakan kartanon tilat

Kapteenin talo (n. 100 hlön tila)
Varjakan Kartanon päärakennus on kapteenin talo, jossa on pohjalaisen talonpoikaiskartanon idylliä perinteisine kakluuneineen. Kapteenin talon tilat luovat tunnelmalliset puitteet esimerkiksi häätilaisuuksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Varjakan kartanosta löytyy wifi yhteys.
Pohjapiirrustus

Paviljonki (n. 150 hlön tila)
Paviljonki on Varjakan Kartanon uudisrakennus, joka sijaitsee aivan kapteenin talon vieressä. Avara ja helposti muokattavissa oleva Paviljonki sopii erityyppisten tilaisuuksien juhlapaikaksi kesäisin. Paviljongissa on esiintymislava ja bändi instrumenteille yksi voimavirta pistoke. Paviljongissa on myös isot avattavat ovet joista käynti sisäpihalle.

Rantasauna (n. 10 hlölle)
Kartanon rantasauna on perinteinen puusauna, sauna sijaitsee aivan merenrannalla. Rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas, suihku, pukuhuone ja terassi. Saunan jälkeen voi halutessaan mennä esimerkiksi pienelle uimareissulle mereen.

Tilavuokrat

Tilavuokra sisältää astiat ja loppusiivouksen. Mahdolliset yhden päivän varaukset syys-toukokuun viikonloppuina sopimuksen mukaan. AaltoCatering vastaa Varjakan kartanon cateringpalveluista. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kapteenintalo ja paviljonki

  • Arki ma–to: 300 €/pv
  • Viikonloppu pe–su: 1700 €
  • Lyhyt viikonloppu la–su: 1100 €

Varjakan kartanon kokouspaketit:

minimilaskutus 10 hlö

  • Puolipäiväpaketti: 45 €/hlö Sämpylä + kokouskahvi Lounas Iltapäiväkahvi + kahvileipä
  • Kokopäiväpaketti: 65 €/hlö Sämpylä + kokouskahvi Lounas Iltapäiväkahvi + kahvileipä Päivällinen
  • Rantasauna: 200 € Pyyhevuokra: 5 €/hlö

huom.
Sopimusjaksomme Varjakan kartanossa päättyy 31.10.2020
Pelkkä tilan vuokraaminen sopimuksen mukaan.
Varjakan Kartanossa toimii ainoastaan AaltoCatering juhlapalvelu.
Katso tilausehdot:

Tilausehdot