Varjakan Kartano on tilausravintola, joka sijaitsee merenrannalla, aivan Oulun vieressä – Oulunsalon Varjakassa. Historialliset puitteet ja rauhallinen ympäristö tarjoavat loistavan ympäristön perhejuhlien, häiden, yritysten virkistyspäivien ja kokousten järjestämiseen.


Varjakan kartanon tilat

Kapteenin talo (n. 100 hlön tila) Varjakan Kartanon päärakennus on kapteenin talo, jossa on pohjalaisen talonpoikaiskartanon idylli perinteisine kakluuneineen. Kapteenin talon tilat luovat tunnelmalliset puitteet mm. häätilaisuuksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Tiloista löytyvät myös kokouksiin ja erilaisiin yritystilaisuuksiin tarvittava laitteisto sekä wlan-yhteydet.
Pohjapiirrustus

Paviljonki (n. 150 hlön tila) Paviljonki on Varjakan Kartanon uudisrakennus, joka sijaitsee aivan kapteenin talon vieressä. Avara ja helposti muokattavissa oleva Paviljonki sopii erityyppisten tilaisuuksien juhlapaikaksi kesäisin. Paviljongissa on esiintymislava ja  isot, pihaterassille avattavat ovet, joten siellä voi järjestää myös esim. musiikkitapahtumia.

Rantasauna (n. 10 hlölle) Kartanon rantasauna on perinteinen puusauna – aivan merenrannalla. Rantasaunassa on puulämmitteinen kiuas, suihku, pukuhuone ja terassi. Saunalta pääsee halutessaan pulahtamaan uintireissulle mereen.

 

Tilavuokrat

Tilavuokra sisältää astiat, liinat ja loppusiivouksen. Mahdolliset yhden päivän varaukset syys-toukokuun viikonloppuina sopimuksen mukaan. AaltoCatering vastaa Varjakan kartanon cateringpalveluista. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kapteenintalo ja paviljonki

  • Arki ma–to: 300 €/pv
  • Viikonloppu pe–su: 1 500 €
  • Lyhyt viikonloppu la–su: 900 €

Varjakan kartanon kokouspaketit:

minimilaskutus 10 hlö

  • Puolipäiväpaketti: 45 €/hlö Sämpylä + kokouskahvi Lounas Iltapäiväkahvi + kahvileipä
  • Kokopäiväpaketti: 65 €/hlö Sämpylä + kokouskahvi Lounas Iltapäiväkahvi + kahvileipä Päivällinen
  • Rantasauna: 200 € Pyyhevuokra: 5 €/hlö

huom.
Pelkkä tilan vuokraaminen sopimuksen mukaan.
Varjakan Kartanossa toimii ainoastaan AaltoCatering juhlapalvelu.
Katso tilausehdot